Boek rechtstreeks

Geen Booking of Airbnb. Boek rechtstreeks bij de eigenaar. Contacteer ons via het formulier onderaan elke bladzijde of via de chatfunctie. We beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk

Vakantiewoning De Vesten zet in op wandelen en fietsen. We hebben een uitgestippelde wandeling voor u voorzien in eigen regio. In de vakantiewoning liggen tal van wandelbrochures ! Bovenstaande video is een fragment uit onze "Vijfsterren" wandeling !

gevelV14_2apr21.JPG

Vakantiewoning in een nieuw kleedje

Onze vakantiewoning (het deel vakantiewoning is de deur met het venster plus de verdieping erboven, niet de poort) op de Vesten ziet er na verfwerken verfrissend nieuw uit.

De garage laat u toe om (elektrische) fietsen te stallen en ook gratis op te laden. Bovendien is er een ruime gratis parking voor de vakantiewoning en kan u vanuit het centrum tal van wandeltochten ondernemen met behulp van wandelkaarten uitgegeven door VisitGeraardsbergen in samenwerking met de Padstappers.

Onze actie van 85 euro per nacht (prijs per nacht, overnachten kan vanaf 2 nachten) blijft geldig in 2022. Voor langere overnachtingen wordt een voordelige prijs op maat gemaakt. Bij ons geen prijzen hoog- en laagseizoen, het betalen van een borg of extra kosten voor bed- en badlinnen en elektriciteit. 

Fietsen langs de Dender

Eindeloos fietsen langs de Dender tussen Ath en Dendermonde met Geraardsbergen als uitvalsbasis ?  Dat kan ! Ontdek het beste van de regio Vlaamse Ardennen en Scheldeland met de fietsroutes van Routen.be

Geen fan van digitale media ? In onze vakantiewoning zijn tal van fietsroutes aanwezig. De Fietsgids Denderstreken is aanwezig in onze vakantiewoning.

2021-03-13 15.52.31.jpg
Broers zakken af naar Geraardsbergen.jpg

100x de Muur over

De broers David en Job De Bondt uit Nederland slaagden er begin juli 2020 in om meer dan 100x de Muur van Geraardsbergen te beklimmen.

De broers verbleven tijdens hun ultieme prestatie in Vakantiewoning De Vesten op het parcours van diverse wielerwedstrijden.