top of page

Pairi Daiza bezoeken

Vakantiewoning De Vesten is de ideale uitvalsbasis voor een dag- of meerdagsbezoek aan dierentuin Pairi Daiza in Cambron-Casteau. Pairi Daiza werd afgelopen jaren meermaals verkozen tot beste zoo van Europa !

We geven u de snelste route naar deze buitengewone wereldtuin, met zijn eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld waar u kunt genieten van  de schatten van architectuur en ambachtswerk, allemaal authentiek, gemaakt door mannen met gouden vingers uit China, Indonesië, Thailand, ...

Onze vakantiewoning ligt op een half uur rijden van Pairi Daiza. Met de trein spoort u vanuit Geraardsbergen rechtstreeks op 35 minuten naar Pairi Daiza (bestemming Ath - Mons / Aat-Bergen). De NMBS voorziet een Discovery Ticket (dat is het treinticket heen en terug aan halve prijs aan de hand van je reeds aangekochte e-toegangsticket via de website van Pairi Daiza). Daarmee hoeft u ook geen dure parking te betalen. De halte Cambron-Casteau ligt op 10 minuten wandelafstand van Pairi Daiza. Wij geven u alle informatie die u nodig hebt !

bottom of page